BeTranslated


Rue de la Mutualité 106 4030 Luik
0477 28 42 55 Klik om te bellen

Over BeTranslated

Wie zijn wij?

BeTranslated is een specialistisch vertaalbureau dat maatwerk levert zowel voor kmo's als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld.

Hoe zijn we ontstaan?

Ons bedrijf is opgericht door Michaël en Karl, die allebei afgestudeerd zijn van de 'School of International Interpreters' in België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Valencia, Spanje. We beheren ook vertaalprojecten in Wallonië. Daar is Jean-François lid van het managementteam.

Wat is ons streefdoel?

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied. Ons vertaalbureau beschikt over een ruim aanbod aan professionele vertalers voor verschillende talen. Ze zijn allemaal taaldeskundigen gespecialiseerd in vakgebieden. Die kunt u allemaal terugvinden op onze website.

Hoe gaan wij te werk?

Als u vertalingen nodig heeft, kunt u altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om ons te informeren over uw wensen.

Een verantwoordelijke van ons team zal u binnen de twee uur uw vragen beantwoorden. Wij zullen altijd een geschikte vertaler voor uw project uitkiezen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zal hij of zij aan uw vertaling beginnen.

Wat maakt ons uniek?

BeTranslated is geen traditioneel vertaalbureau: onze projectmanagers zijn allemaal voormalige vertalers. Wij willen voor onze klanten vertalingen leveren van onberispelijke kwaliteit en daarom wijzen we elke opdracht toe aan de meest competente vertaler.

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden. Ze reageren ook altijd snel op uw vragen. Daarom hebben wij de beste vertaalservices. Bovendien houden we ons aan strakke deadlines.

We bieden vertaalservices aan in zeven talen. Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

Heeft u een vertaling nodig? Aarzel dan niet een neem vandaag nog contact met ons op!

BeTranslated in het kort

Diensten

Tolken
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Financieel-economisch
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Literatuur
Logistiek
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Verzekeringen

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

BeTranslated


Rue de la Mutualité 106 4030 Luik
0477 28 42 55 Klik om te bellen