EduWorks Turks Nederlands


Louis Sauvestrelaan 13 3581 Beringen
0488290629 Klik om te bellen

Altijd bereikbaar
Snel en kwalitatief
Goede kennis van zijn vak

Over EduWorks Turks Nederlands

Waarom is EduWorks Turks Nederlands de beste keuze voor jou?

Snel en kwalitatief Turkse vertalingen en tolk werk. Sinds 1997 actief als beëdigde vertaler-tolk. Juridische opleiding in KULeuven.

Meer over EduWorks Turks Nederlands:

Mijn naam is Yücel Kahraman en ik ben een beëdigd vertaler en tolk Turks-Nederlands. Ik ben beëdigd voor de Nationale Register FOD Justitie onder nummer VTI2221300 en ben erkend bij de Turkse consulaten in Brussel en Antwerpen voor documenten die naar Turkije moeten. Ik ben ook erkend partner van FOD Buitenlandse zaken om een apostillen te verkrijgen voor vertalingen die voor het buitenland bestemd zijn.

Ik heb een juridische opleiding gevolgd aan KULeuven en ben sinds 1997 actief als beëdigd vertaler en tolk Turks-Nederlands. Ik heb uitgebreide ervaring in het vertalen van juridische, politionele, ambtelijke, medische, financiële, onderwijskundige en technische documenten, eveneens documenten van een deurwaarder.

Mijn passie voor taal en mijn kennis van de culturele verschillen tussen de Turks- en Nederlandstaligen maken mij de ideale persoon om te zorgen voor een correcte en vloeiende communicatie tussen partijen die elkaars taal niet spreken.

Als u op zoek bent naar een beëdigd vertaler en tolk Turks-Nederlands, kunt u op mij rekenen voor een professionele en betrouwbare service. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.

Foto's

EduWorks Turks Nederlands in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Legalisaties
Tekstschrijven
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Toerisme

Talen

Nederlands
Turks

Onze locatie

Logo EduWorks Turks Nederlands

EduWorks Turks Nederlands

EduWorks Turks Nederlands


Louis Sauvestrelaan 13 3581 Beringen
0488290629 Klik om te bellen