FreelanceOffices


Katelijnestraat 31 42 8000 Brugge
0499 73 07 54 Klik om te bellen

Over FreelanceOffices

Na 6 jaar Handel aan de Heilige Familie te Ieper ben ik gestart met de nieuwe opleiding Commerciële Communicatie.
In dit Specialisatiejaar was er een wekelijkse stage van 2,5 dagen voorzien. Dit stagejaar leidde tot een succesvolle vaste aanwerving bij het meubelbedrijf.
In de twee eerstvolgende jaren rondde ik met onderscheiding Bedrijfsmanagement af bij het toenmalige Vormingsinstituut te Ieper.
De goede resultaten bleven niet onopgemerkt en door een promotie tot Import Manager reisde ik de wereld rond om meubelen aan te kopen. Japan, Maleisië, Roemenië, Italië, Frankrijk, Spanje, enz.

In al deze landen kwam mijn goede talenkennis serieus aan bod. Frans en Nederlands waren al mijn moedertaal, Engels mag intussen ook als moedertaal beschouwd worden. Zonder de goede noties van Duits niet te vergeten.

Een verhuis naar Maleisië zorgde er voor dat we als gezin zelfs dagelijks met de Engelse taal bezig waren. Zowel voor de communicatie met de bevolking, klanten en leveranciers, maar ook de tv programma’s werden in het Engels uitgezonden.
Dit kon ons Engels maar ten goede komen.

Intussen werd in Maleisië Magtrading Ltd opgericht. Ik vertegenwoordigde er Europese bedrijven en hielp Maleisische bedrijven exporteren naar Europa.
Onder dezelfde vlag van Magtrading Ltd werd FreelanceOffices opgericht. Aanvankelijk om firma’s te helpen bij de vertaling van hun website, brieven, folders, emails enz.
Heel snel kwamen er nieuwe opdrachten bij zoals proeflezen, transcriberen, web building, summaries maken, en veel meer. (zie lijst Services)

Intussen werken we ook hiervoor met bedrijven en personen wereldwijd.

Surf alvast eens door naar de andere pagina’s voor meer info of stuur ons hier een mail.

FreelanceOffices in het kort

Diensten

Corrigeren
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Financieel-economisch
Gaming
Kwaliteitszorg
Literatuur
Logistiek
Milieu
Onderwijs
Overheid
Techniek
Telecommunicatie
Verzekeringen

Talen

Duits
Engels
Frans
Nederlands

Onze locatie

Logo FreelanceOffices

FreelanceOffices

FreelanceOffices


Katelijnestraat 31 42 8000 Brugge
0499 73 07 54 Klik om te bellen