Idem Dito Language Solutions


Ketelwinning 24 3293 Kaggevinne
0475 69 78 21 Klik om te bellen

Klant- en tolkvriendelijke tolkoplossingen op maat
Tolken in on-site, online en hybride settings
Uw partner voor simultaanvertaling in MS Teams

Over Idem Dito Language Solutions

U vergadert, wij tolken!

Meertalige communicatie speelt meer dan ooit een cruciale rol in onze samenleving. Persconferenties, Europese ondernemingsraden, technische werkvergaderingen, productpresentaties, opleidingen, coaching, onderhandelingen, bedrijfsbezoeken, seminars en congressen voor een meertalig publiek?

De tolken van Idem Dito Language Solutions doen alle taalbarrières verdwijnen. Zij vertalen het gesproken woord snel, betrouwbaar en efficiënt, in de meest uiteenlopende talen.

Talen(t) op maat!

Idem Dito beschikt over een uitgebreid netwerk van gediplomeerde, ervaren tolken met diverse specialisaties en talencombinaties. Discretie, professionaliteit en een uitstekende voorbereiding zijn essentiële onderdelen van de beroepscode van onze tolken.

Rekening houdend met de werktalen en het thema van uw vergadering werken wij voor u een comfortabele vertaaloplossing op maat uit.

Tolkapparatuur

Ook voor de montage en demontage van mobiele cabines voor de tolken, de nodige hoofdtelefoons, de eventuele sonorisatie van de zaal en een klantvriendelijke technische bijstand tijdens het gebeuren bent u bij ons aan het goede adres.

Online simultaanvertaling? Het kan!

Wens je op een gebruiksvriendelijke en professionele manier simultaanvertaling aan te bieden tijdens een online event? Reken dan op ons! Wij zorgen er immers ervoor dat de anderstalige gesprekspartners ook in je online event mee aan boord kunnen blijven, zonder taalbarrières, zoals je dat van ons gewend bent.

Concreet kan je bij ons terecht voor simultaanvertaling tijdens online meetings en webinars, zowel voor kleine overlegcomités als voor grote groepen. Ook tijdens hybride events bieden wij ‘live’ tolkdiensten aan, in de meest uiteenlopende talen.

Wij plaatsen onze ervaren simultaantolken immers in virtuele tolkencabines. Je vergadert dus in een virtuele vergaderzaal en kan een beroep doen op je vertrouwde tolken.

Rekening houdend met de concrete setting van je event werken wij de meest geschikte oplossing op maat uit, zodat je niet moet inboeten op comfort, efficiëntie en kwaliteit.

Eerst zien en dan geloven?

Aarzel niet om contact op te nemen voor vrijblijvende informatie of voor een concreet prijsvoorstel.

Simultaanvertaling is ons vak

Foto's

Professionele tolkapparatuur op maat
cAPPisco - gebruiksvriendelijk online tolkplatform
Sabine Bourgeois, CEO Idem Dito Language Solutions & Founder cAPPisco

Idem Dito Language Solutions in het kort

Diensten

Tolken

Specialisaties

Financieel-economisch
Gebarentaal
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Hr
It
Juridisch
Kwaliteitszorg
Logistiek
Marketing
Milieu
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Vakbonden
Verzekeringen

Talen

Alle Europese talen
Chinees
Pools
Russisch

Artikelen

cAPPisco - Gebruiksvriendelijke online tolkoplossing !

Videogebaseerd online tolkplatform en gebruiksvriendelijke luisterapp voor live simultaanvertaling tijdens online, hybride en on-site vergaderingen en events. Hoezo, tolken kunnen telewerken? Heel wat...

Onze locatie

Logo Idem Dito Language Solutions

Idem Dito Language Solutions

Idem Dito Language Solutions


Ketelwinning 24 3293 Kaggevinne
0475 69 78 21 Klik om te bellen