Marleen Fannes


Priester Daensstraat 4 3010 Kessel-Lo
016259102 Klik om te bellen

Over Marleen Fannes

Waarom is Marleen Fannes de beste keuze voor u?

"Languages are our passion" Wij zijn een groep zelfstandige vertalers en bieden vertaaldiensten in alle talencombinaties. We zijn punctueel, betrouwbaar, werken snel en avond- en weekendwerk schrikt ons niet af.

Meer over Marleen Fannes:

Ik ben de zaakvoerder. Wij geloven dat een correct taalgebruik essentieel is voor een goede communicatie met klanten, marketingcampagnes, enz. Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren en telt grote multinationals tot haar klanten. In de toekomst willen wij graag onze expertise ten dienst stellen van nieuwe klanten.

Wat kan Marleen Fannes u bieden?

Onze grote troef is ons persoonlijk contact met de klanten. Dankzij onze kleinschaligheid hebben de klanten niet langer het gevoel van anonimiteit dat ze maar al te vaak hebben bij grote vertaalbureaus. Wij werken steeds met dezelfde vertalers voor eenzelfde klant. Dit garandeert coherentie in het taalgebruik. Wij bieden onze klanten een totaalpakket. Wij corrigeren (indien nodig) hun bronteksten en zorgen ervoor dat alle vertalingen consequent binnen de door de klant gestelde deadlines geleverd worden.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn zowel multinationals (telecomsector, autoleasing, flash sales van kledingmerken, logistieke bedrijven) als kleine ondernemingen. Wij gaan tot het uiterste om de juiste terminologie te gebruiken door het bezoeken van websites, interacties met de klanten, ... en stellen een lexicon op dat door de verschillende vertalers gebruikt moet worden. Onze klanten waarderen vooral het persoonlijk contact, de correcte prijsstelling en de hoge kwaliteit van de vertalingen en de snelle levering.

Marleen Fannes in het kort

Diensten

Corrigeren
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Hr
Juridisch
Logistiek
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Duits
Engels
Frans
Italiaans
Nederlands
Spaans

Onze locatie

Marleen Fannes


Priester Daensstraat 4 3010 Kessel-Lo
016259102 Klik om te bellen