Nife translations


Kewithdreef 26 3620 Lanaken
0468 15 47 24 Klik om te bellen

Over Nife translations

Ik vertaal van het Italiaans, Frans en Engels naar het Nederlands en omgekeerd (hiervoor werk ik samen met native vertalers). Hebt u een vertaling in een andere taal nodig? Dankzij mijn uitgebreide netwerk kan ik u zeker verder helpen.

Ruim 10 jaar ervaring in de sector maakt dat ik vol vertrouwen vertalingen maak in zeer uiteenlopende domeinen (marketing, juridisch, gastronomie, toerisme, mode, zorgsector, IT, technisch, financieel). Ik hou ervan verschillende tekstsoorten te kneden naar het juiste register en te herkauwen tot ik als vertaler onzichtbaar ben geworden en de vertaalde tekst een origineel geschreven tekst lijkt.

Ook voor proofreading en tekstcorrectie kunt u bij mij terecht. Enkel de spellingfouten uit uw tekst halen of ook zorgen dat alles grammaticaal klopt? Kromme zinnen herschrijven of all the way gaan en zorgen voor een perfecte cadans, zodat uw tekst lezen een lieve lust wordt? U vraagt, wij draaien.

Voor copywriting ga ik als volgt tewerk: u reikt me een korte briefing aan, een paar kernwoorden of een vaag idee. Ik doe de nodige research en schrijf op maat van uw doelpubliek een heldere, inspirerende en wervende tekst. Van vacature tot handleiding, van Facebookpost tot blogartikel.  

Meer info over mij, mijn achtergrond, mijn tarieven en wat ik voor u kan betekenen? www.nifetranslations.eu