Semicolon Translations


Jan Schoonjansstraat 12 2800 Mechelen
0472113556 Klik om te bellen

Over Semicolon Translations

Waarom is Semicolon Translations de beste keuze voor u?

Hoewel mijn passie voor taal en cultuur een belangrijke drijfveer is, is dit alleen uiteraard niet genoeg om mijn onderneming tot een succes te maken. Mijn aanpak valt het best te omschrijven als professioneel maar persoonlijk; elke opdracht die mij wordt toevertrouwd beschouw ik als maatwerk, waardoor ik ieder eindproduct afstem op de vraag en behoeften van de klant. Dankzij mijn sterk analytisch vermogen en mijn oog voor detail kunt u uw opdrachten met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Meer over Semicolon Translations:

Semicolon Translations is een eenmanszaak die vertaal-, tolk- en revisiediensten aanbiedt. Professionaliteit en betrouwbaarheid draag ik hoog in het vaandel. Door middel van bijscholing blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vertaal- en tolksector, zodat ik ook in de toekomst vertaalwerk van hoogstaande kwaliteit kan blijven leveren.

Wat kan Semicolon Translations u bieden?

Doordat ik als Nederlandse al enige tijd in België woon, heb ik een uitgebreide kennis van beide taalvarianten. Mocht u uw teksten voor de Belgische markt willen laten aanpassen voor gebruik op de Nederlandse markt, dan kan ik u absoluut van dienst zijn. Tijdens mijn opleiding spitste ik mij voornamelijk toe op economische en juridische vertalingen en tolkopdrachten, maar ik sta uiteraard open voor opdrachten in andere sectoren. Ik ben eveneens zeer geïnteresseerd in geschiedenis, politiek, sociale wetenschappen, literatuur, kunst, muziek, reizen en voeding. Opdrachten in deze richting zijn dan ook meer dan welkom. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Foto's

Semicolon Translations in het kort

Diensten

Corrigeren
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Literatuur
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Toerisme

Talen

Engels
Nederlands
Spaans

Onze locatie

Semicolon Translations


Jan Schoonjansstraat 12 2800 Mechelen
0472113556 Klik om te bellen