Taalbankier LCVB


Boshoekstraat 8 3665 As
0497 46 79 08 Klik om te bellen

Beëdigde vertalingen/beëdigde tolken
Snel en betaalbaar - ook voor particulieren
Specialisatie: technisch & juridisch

Over Taalbankier LCVB

LCVB bestaat sinds 2007 - ondertussen meer dan 15 jaar - en is gespecialiseerd in het vertalen van technische en juridische teksten. Wij bieden drie takken aan:

  1. Vertaling - zowel vrije vertalingen als beëdigde vertalingen; voor bedrijven zowel als voor particulieren;
  2. Tolken - wij werken samen met een grote pool aan beëdigde tolken die u kunnen bijstaan in de rechtbank, die uw personeel ondersteunen bij meertalige vergaderingen of opleidingen, of voor eenmalige taalondersteuning;
  3. Copywriting - dankzij onze taalexpertise hoeft u zich geen zorgen te maken over de grammaticale of structurele accuratesse. Hier zorgen wij voor. We reviseren of proeflezen ook graag de teksten die u zelf schreef.

U heeft steeds 1 dezelfde contactpersoon: Veerle. Zij houdt zich bezig met het coördineren van uw project of opdracht, zij houdt u op de hoogte en is zo goed als altijd bereikbaar via WhatsApp, mail of telefoon. Zij is tevens de oprichter en zaakvoerder van LCVB.

Voor al uw vertaalopdrachten kan u bij ons terecht. Onze specialisatie ligt in het vertalen van technische en juridische teksten. Voorbeelden: werkinstructies, contracten, overeenkomsten, aanbestedingsdossiers, GDPR, Algemene Voorwaarden, technische/juridische blogs, functieomschrijvingen, websites, rapporten, enz.

Ons kantoor bevindt zich in As (regio Genk, Belgisch Limburg). Spring gerust binnen met uw documenten. Maak best op voorhand een afspraak, zodat u niet voor een gesloten deur staat.

U mag de documenten ook achterlaten in de zwarte documentkluis aan de zijgevel, die u daarna op slot draait zodat niemand in de kluis kan, buiten ons. Laat ons even weten dat u iets achterliet in onze documentkluis en wij bevestigen spoedig de ontvangst en brengen u op de hoogte met een prijs en levertermijn. Pas na uw bevestiging gaan wij voor u aan de slag.

Uw talenpartner sinds 2007

Foto's

Veerle Bammens - beëdigd vertaler, tolk en zaakvoerder van LCVB
Folder Technisch/Juridisch
Zwarte documentkluis
Kantoor te As - hoofdzetel

Taalbankier LCVB in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Proeflezen
Revisie
Taaltrainingen
Tekstschrijven
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Juridisch
Logistiek
Marketing
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

Logo Taalbankier LCVB

Taalbankier LCVB

Taalbankier LCVB


Boshoekstraat 8 3665 As
0497 46 79 08 Klik om te bellen