Top-Text


Proosdijstraat 123 8020 Hertsberge
0492 02 00 15 Klik om te bellen

Over Top-Text

In onze multiculturele samenleving is taal van vitaal belang. Steeds meer bedrijven hebben buitenlandse contacten of filialen waarbij de communicatie niet altijd van een leien dakje loopt. Zowel interne als externe documenten moeten accuraat vertaald worden om de goede werking van de onderneming te garanderen. Een misinterpretatie kan daarbij grote gevolgen hebben.

Wil u dat vermijden? Geef uw vertalingen dan in handen van een gespecialiseerd vertaalbureau. Onze vertalers zetten moeiteloos teksten om van de ene taal in de andere. Daarbij vertalen we niet zomaar woord voor woord. Nee, we ontleden de betekenis van de brontekst en van daaruit vertalen we de tekst in de doeltaal. Enkel op die manier kunnen alle nuances en betekenisverschillen weergegeven worden.

Vertrouw daarom op Top-Text. Wij bieden u een schat aan vertaalmogelijkheden en dat tegen heel interessante tarieven. Indien nodig zorgen wij ook voor de beëdiging van uw eigen vertaling.

We werken samen met heel wat ervaren en gespecialiseerde beëdigde vertalers die steeds vanuit een vreemde taal naar hun moedertaal vertalen. Alleen zo kunnen we hoogwaardige vertalingen afleveren waarbij niet enkel de inhoud, maar ook de culturele context gerespecteerd wordt.

We kunnen u alle standaard talencombinaties aanbieden. Combinaties met exotische talen zijn ook mogelijk op aanvraag.

Top-Text is lid van de Belgische Kamer van Vertalers, Tolken en Filologen.

Top-Text in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Legalisaties
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Logistiek
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Verzekeringen

Talen

Alle Europese talen
Duits
Engels
Frans
Nederlands

Onze locatie

Logo Top-Text

Top-Text

Top-Text


Proosdijstraat 123 8020 Hertsberge
0492 02 00 15 Klik om te bellen