Tradukt


regenboogstraat 4 1560 Hoeilaart

Over Tradukt

U wilt met uw website, brochure, pamflet of boek zo veel mogelijk mensen bereiken. Een vertaling naar het Engels of het Frans lijkt een schitterende manier om dit doel te bereiken, maar u wilt niet dat de kwaliteit van de vertaalde versie minder goed is dan de oorspronkelijke tekst. Daar hebt u immers veel tijd en werk in gestoken. Bovendien zoekt u ook naar een betaalbare oplossing.

Tradukt levert de kwaliteit die u zoekt aan een betaalbare prijs. Tradukt biedt vertalingen aan vanuit een unieke invalsoek. Uw tekst komt terecht in de handen van vakkundige professionals. Deze vertalers beheersen niet enkel de doeltaal, maar hebben ook de taalvaardigheid om uw tekst met de nodige stijl te vertalen. Onze vertalers zijn immers ook schrijvers en copywriters die de vertaling van uw tekst niet enkel vlot leesbaar maken, maar ook de commerciële waarde in het achterhoofd houden. Bovendien zorgen we dat vertalingen van websites zo gemakkelijk mogelijk worden teruggevonden bij een zoektocht in Google. We doen dit allemaal zonder afbreuk te doen aan de inhoud of kwaliteit van uw oorspronkelijke tekst.

Bij Tradukt is een tekst immers geen product zonder gezicht. We houden steeds rekening met het doel en het publiek van de tekst, zodat de creativiteit en stijl van uw oorspronkelijke werk wordt bewaard.

Bovendien biedt Tradukt meer dan enkel de vertaling van teksten. We kunnen ook teksten vertalen die in een grafische omgeving zijn geplaatst, zoals brochures of handleidingen in pdf-formaat. We zorgen dan voor een vertaling die meteen ook het oorspronkelijke grafische ontwerp bewaart.

Tradukt kan ook audiovisuele projecten vertalen. Tradukt beschikt immers niet alleen over vertalers, maar ook over stemacteurs en audioproducenten. We kunnen dus ook podcasts, radiospots en luisterteksten vertalen en beeldmateriaal dubben. Ook de ondertiteling van beeldmateriaal behoort tot de mogelijkheden.

Tradukt in het kort

Diensten

Corrigeren
Tekstschrijven
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Literatuur
Logistiek
Milieu
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Telecommunicatie
Verzekeringen

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

Tradukt


regenboogstraat 4 1560 Hoeilaart