Transolution


Interleuvenlaan 62 3001 Heverlee
016232088 Klik om te bellen

Over Transolution

Waarom is Transolution de beste keuze voor u?

Transolution is een vertaalbureau gespecialiseerd in juridische en beëdigde vertalingen. Bij ons kunt u uw documenten snel, vlot en zorgeloos laten vertalen, beëdigen. We zijn dé referentie voor beëdigde vertalingen en kunnen ook zorgen voor legalisaties bij de rechtbank of bij de ministeries in Brussel. Op werkdagen krijgt u binnen het uur een offerte.

Meer over Transolution:

Bij Transolution vinden we dat mensen en organisaties efficiënt met elkaar moeten kunnen communiceren, welke taal ze ook spreken. We doen dit door taal als barrière weg te nemen in uw dagelijks werk en leven en de switch tussen verschillende talen snel, vlot en zorgeloos te laten verlopen.

Wat kan Transolution u bieden?

U kunt bij ons terecht voor al uw juridische en beëdigde vertalingen. Bij Transolution kunt u rekenen op de volgende 4 garanties: 1. Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers 2. Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!) 3. Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling 4. Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn advocatenkantoren, notarissen, deurwaarders, paralegals in bedrijven, managers of eigenaars van bedrijven die internationaal werken, maar ook particulieren die officiële documenten moeten laten vertalen.

Foto's

Transolution in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Financieel-economisch
Juridisch
Telecommunicatie
Verzekeringen

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

Transolution


Interleuvenlaan 62 3001 Heverlee
016232088 Klik om te bellen