VERTAALBUREAU JINAH TRANSLATIONS (Int. gcv)


O.L. Vrouwstraat 4 bus 1 2350 Vosselaar
0486/42 78 83 Klik om te bellen

Over VERTAALBUREAU JINAH TRANSLATIONS (Int. gcv)

Vertaalbureau Jinah Translations is een klein, maar gespecialiseerd team freelance vertalers, sinds 2008. Talencombinaties met Nederlands, Engels, Frans en Duits voor algemene, juridische, technische en beschrijvende vertalingen. Vraag nu uw gratis prijsofferte! 

De visie van ons vertaalbureau lijkt op de visie van een vlinder. Een vlinder kan ultraviolet licht zien en daardoor ook kleuren en patronen die onzichtbaar zijn voor de mens. De visie van ons vertaalbureau reikt verder dan wat voor de hand ligt. Ons team professionele freelance vertalers stelt zich in dienst van uw succes en gaat altijd een stapje verder om u vertalingen van hoge kwaliteit te leveren.

We zijn trots om u ons professionele team freelance vertalers! Elke vertaler werkt vanuit zijn/haar thuiskantoor en is gespecialiseerd in een of meerdere talen die we aanbieden.

De samenwerking binnen ons team is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en klantvriendelijkheid. Elke freelance vertaler is een expert en behandelt al uw informatie strikt vertrouwelijk en respecteert de overeengekomen deadline. Directe en respectvolle communicatie staat centraal. Niet alleen de communicatie binnen het team, maar ook met klanten.

Ons vertaalbureau ondersteunt klanten bij hun internationale communicatie met tekst- en websitevertalingen van hoge kwaliteit om hen te helpen met de uitbreiding van hun commerciële en individuele succes over de grenzen heen.

We bieden onze diensten aan, niet aan een oneerlijke dumpprijs, maar aan een economisch verantwoord tarief passend bij de Europese markt en onze hoge standaard.

Wenst u meer informatie en/of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons vandaag voor uw prijsofferte!

Foto's

VERTAALBUREAU JINAH TRANSLATIONS (Int. gcv) in het kort

Diensten

Corrigeren
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Logistiek
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Toerisme
Verzekeringen

Talen

Duits
Engels
Frans
Nederlands

Artikelen

De taal Engels: ingewikkeld en gek?

De taal Engels is ingewikkeld en gek, zo vinden vele mensen. En ja, hoewel grammaticaal correct, kun je de gekste, meest bizarre zinnen bouwen in het Engels. Enkele voorbeelden: The complex houses ma...

Onze locatie

VERTAALBUREAU JINAH TRANSLATIONS (Int. gcv)


O.L. Vrouwstraat 4 bus 1 2350 Vosselaar
0486/42 78 83 Klik om te bellen